Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER), Sarıyer’in sorunlarını çözmek için harekete geçti. Bu kapsamda dernek yöneticileri MHP, CHP ve Ak Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.


 

chpKurulduğu ilk günden itibaren faaliyet gösterdiği alanlarda başarılı çalışmalara imza atan Sarıyer Sivaslılar Derneği (SASİDER), Sarıyer’in sorunlarını çözmek için seferber oldu. Sarıyer’de aktif olarak çalışan siyasi parti, STK, kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunan SASİDER, ziyaret ettiği yerlerde destek istedi.


“Sarıyer’in sorunlarını TBMM’ye taşıyın"


Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç'i ziyaret eden Ali Genç’in sasiderbaşkanlığındaki heyet, her üç parti başkanına da, “Siyaseti bir kenara bırakın. Hiçbir parti gözetmeksizin ortak payda Sarıyer olmalı. Önemli olan yaşadığımız yer olan Sarıyer’in sorunları konusunda çözüm üretmek. Sarıyer’in yaşadığı imar balıkçılık ve trafik gibi başlıca sorunlarını siyasi partiler olarak, genel merkezlerinize bildirin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme gelsin. Sarıyer bu sorunların hiç birini hak etmiyor” diyerek destek istedi.

Başkanlardan tam destek

Her üç partinin ilçe başkanları da bu konuda çalışacaklarını söyleyerek, birlikte hareket etme vurgusu yaptı.

sarıyer-martı-sasider

 

 

sasidert

ali gen IMG_9098