Uyuşturucu bağımlılığına dikkat çeken Umut isimli tiyatro oyunu Sarıyerlilerle buluştu. Gösterimde konuşan eğitimci Devran Şanlı, uyuşturucunun kullanım yaşının 12’ye kadar düştüğünü açıkladı.

Sarıyer Belediyesi Kültür Müdürlüğü, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında önemli bir oyunu Sarıyerli vatandaşlarla buluşturdu. Beykent Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Umut isimli oyun, Nejat Uygur Sahnesi’nde ikinci kez sahnelendi. Oyunda uyuşturucu madde bağımlısı olan bir gencin hayat hikayesi anlatıldı. Bir psikiyatristin uyuşturucuyla mücadele eden bu gencin kurtulması için verdiği çaba, izleyenleri hüzünlendirdi.

"Daha Fazla Kişiye Ulaşmak İstiyoruz"


Beykent Üniversitesi Tiyatro Eğitmeni Devran Şanlı, yaptığı konuşmada uyuşturucu kullanım yaşının 12'ye kadar düştüğünü kaydetti. Projeyle daha fazla kişiye ulaşmak istediklerini belirten Şanlı, “Ailelere ve bize çok önemli görevler düşmekte. Gençleri korumak için, her türlü mücadeleyi elimizden geldiğince vereceğiz. Umut adlı oyunu da bu kapsamda sizlerle buluşturduk" dedi.