Yolunu kaybeden Kırgız asıllı olan üniversite öğrencisi, Sarıyer Maslak’ta tecavüze uğradı. Polis, tecavüzcü saldırganı arıyor.

Vatan’da yer alan habere göre, Kırgız öğrenci Elmira A. sevgilisiyle buluşmak için Maslak’a gitti. Ancak hava kararınca yolunu kaybetti. Sevgilisine de telefonla ulaşamayan öğrenci, telefonundaki uygulamadan yolunu bulmaya çalıştı. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne gitmek isteyen Kırgız Elmira, Büyükdere Caddesi’ne geldiğinde büyük bir şok yaşadı. Genç kız, üst geçidin yanından geçtiği esnada tacize uğradı.

POLİS TECAVÜZCÜ SALDIRGANI ARIYOR


Kendisini taciz eden kişiyle tartışan genç kız ardından kaçmak istedi. Ancak, tacizci Elmira’nın peşinden koştu ve yakaladı. Genç kızın ağzını kapatan tacizci, karanlık bir yere götürüp tecavüz etti. Tecavüz ettikten sonra da Elmira’nın parasını çalıp kaçtı. Talihsiz genç kız, tecavüze uğradıktan sonra bayıldı. Bir vatandaşın hastaneye götürdüğü üniversite öğrencisi, emniyete giderek şikayetçi oldu. Polis de şikayet üzerine bölgede bulunan kameraların kayıtlarını izledi. Tecavüzcü saldırgan, her yerde aranıyor.