Reşitpaşa ve Bahçeköy halkının istekleri doğrultusunda yeni minibüs hatları oluşturuldu.Reşitpaşa’ya istikametindeki eski hat Levent metroya kadar giderken yeni yapılan düzenlemeyle Zincirlikuyu metrobüse kadar gidecek.


minibüsSarıyerlilerin daha rahat bir ulaşım sağlaması için Sarıyer'in bir çok mahallesine yeni seferler eklendi. Oluşan havuz sistemi ile minibüsler farklı hatlarda çalışacak. Yapılan yeni düzenlemeyle; Sarıyer-Bahçeköy arasına, Bahçeköy - Beşiktaş arasına, Sarıyer - Ayazağa arasına yeni seferler konuldu.

Köyler bölgesi minibüsleri Ferahevler’deki kaymakamlık binasına kadar hizmet verecek.

Bahçeköy’e kurulan hat ise şimdilik Sarıyer ve Beşiktaş’a kadar hizmet verecek. Sarıyer’e sabah saat 06:30’dan başlayarak her 15 dakikada bir sefer yapılacak ve saat 23:00’e kadar sürecek.

Beşiktaş’a ise 06:15’te başlayarak her beş dakikada sefer yapılacak saat 19:00’dan sonra ise her on dakikada bir sefer yapılacak ve 00:30’a kadar sürecek.

Zeybek: Vatandaşlar Daha rahat Ulaşım Sağlayacak


Konuyla ilgili açıklama yapan Sarıyer Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, “Bundan sonra Sarıyer’deki mahallelere yolcu taşıyan dolmuşlar, vatandaşlarımızın rahat ulaşım sağlaması için Hacıosman Metro Durağı’ndan ring seferleri gerçekleştirecekler. Bu sayede metroyu kullanacak olan vatandaşlarımız Hacıosman durağına dolmuşla gelirken, metroyu kullanarak Hacıosman’a gelenler de gidecekleri yöne dolmuşla devam edecekler” dedi.

İşte Yeni Düzenlemeler ve Araç Sayıları:


Kısırkaya – Sarıyer – Hacıosman – Kaymakamlık 12 araç

Kilyos – Sarıyer – Hacıosman – Kaymakamlık 12 araç

Sinpaş Acarlar Siteler – Sarıyer – Hacıosman – Kaymakamlık 12 araç

Sarıyer – Kocataş – Dağevleri – Hacıosman – Kaymakamlık 8 araç

Bahçeköy – Çayırbaşı – Sarıyer 6 araç

Maden Yunusemre – Sarıyer – İstinyePark – Ayazağa 18 araç

Bahçeköy – Çayırbaşı – Kireçburnu – Tarabya – Hacıosman – Maslak – Beşiktaş 20 araç

Havantepe – Sarıyer – Baltalimanı 18 araç

bahçeköy-minibüs