Vatandaşlar Sarıyer’de uyuşturucu satıcılarına savaş açtı. Maden Mahallesi’nde vatandaşlar akşamları nöbet tutmaya başladı ve uyuşturucunun satıldığı evin güzergahını tahta ile kapattı.

Milliyet’te yer alan habere göre, Maden Mahallesi’nde oturanlar uyuşturucu ile ciddi bir şekilde mücadele ediyor. Uyuşturucu madde satılmasını önlemek için nöbet dahi tutan mahalle sakinleri, zehir tacirlerini protesto etti. Konuyla ilgili olarak emniyet ve Kaymakamlık yetkililerine bilgi verdiklerini anlatan Maden Mahallesi Muhtarı Mehmet Güneş, müdahalede bulunulmadığından şikayet etti. Uyuşturucu ticaretini yapan insanların gençleri zehirlediğini kaydeden Güneş, yetkili birimlerin üzerlerine düşeni yapmasını istedi.

EMNİYET BASKIN YAPTI


Sarıyer Emniyet Müdürlüğü de olayın ardından söz konusu eve yönelik baskın düzenledi. Uyuşturucu sattıkları yönünde suçlanan kişilerin sabıkasının bulunduğunu bildiren emniyet güçleri, müdahale için uygun bir zamanı beklediklerini belirtti. Baskın sırasında evde kimsenin bulunmadığını kaydeden yetkililer, evin denetim altında olduğunu bildirdi.