IMG_5699

Haftalardır kötü gidişe dur diyemeyen Sarıyer, bu hafta kendi evinde karşılaştığı Kırklareli karşısında 3-3 berabere kaldı.

Beyaz Martılar maça hızlı başladı ilk golü 16.dakikada Sinan’nın golüyle 1 -0 öne geçen Sarıyer, golün hemen ardından Sarıyer'in son haftalarda formda oyuncusu Cemre ile ikinci golü buldu. İlkyarı böyle bitecek derken penaltıdan golü yiyen Sarıyer ilk devreyi 2-1’le kapattı. İkinci yarıda büyük bir bölümünü üstün oynasa da defansta yapılan hatalar ve forvet hattının pozisyonları cömertçe harcaması taraftarı çileden çıkarttı. Ve Kırklareli karşısında beraberlik kaçınılmaz oldu.  Maç sonunda kötü futbol ve alınan sonuçlardan dolayı Sarıyerli taraftarlar  futbolculara tepkilerini gösterdiler.  Polis  stat çevresinden tepkilerini gösteren taraftarları uzaklaştırarak olayların büyümesini engelledi.

Kırıklareli Spor ile 3-3 berabere kalınca, yine tehlike çanları çalmaya başladı. Maçın ardından Sarıyer taraftarı ile futbolcular arasında olay çıktı. Maçın Hakemi Arda Kardeşler, 90+4'de elle atılan golü verince saha karıştı. Yardımcı hakem golü vermeyerek uzun süre santra çizgisine koşmadı. Maçın bitiş düdüğün ardından Sarıyerli futbolcular maçın hakemi Arda Kardeşlere uzun süre tepki gösterdiler.
IMG_5712

3 gol atan Kırklareli'nin gol pozisyonu yok..!

Sinan ve Cemre’nin golleriyle 2-0 öne geçerek rahat bir maç olacağı izlenimi veren Beyaz Martılar, Cemre, Yunus, Bünyamin, Serhat, Sinan ve Ömer ile inanılmaz pozisyonları harcayınca, farklı kazanacaklar maç 3-3 berabere bitti.

Kırklareli Spor'un ilk golü pozisyon olmayan bir atakta yapılan penaltıyla, ikinci gol yine gol pozisyonu olmayan bir ortayı Kaleci Kılıçarslan'ın kendi ağlarına göndermesi ile üçüncü gol ise yapılan ortayı Kırklarelili futbolcuların elle uçarak Sarıyer kalesine göndermesi ile oldu.

IMG_5700

Ak Parti tam kadro Sarıyer maçında  

 

Seçim çalışmaları nedeniyle çeşitli programlara katılmak üzere Sarıyer’de bulunan Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve Osman Aşkın Bak,  Sarıyer Kırklareli maçını seyretmek üzere protokol tribünde yerlerini aldılar. Milletvekillerine eşlik eden Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir taraftarları selamlayarak maçı izlediler.

IMG_5702

İstanbul Milletvekili İsmail Safi’nin maçın bir bölümünde elindeki cep telefonu ile maçın çeşitli pozisyonlarını çekmesi gözlerden kaçmadı.

Levent PEHLİVANOĞLU