Sarıyer Yenimahalle'de kombi onarımı için geldiği binada asansör kabini ile duvar arasına sıkışan işçi hayatını kaybetti.

Sarıyer'de onarım için bir binaya gelen kombi işçisi asansörün kabini ile duvar arasında sıkışarak can verdi. Bina sakinleri bozulan kombi için sabah saatlerinde apartmana tamirci çağırdı. Bir süre sonra tesisat çantasıyla binaya gelen Rifai Yaşın (40), birinci kata çıktı. Mutfağa giren Yaşın, asansör boşluğundaki kombiye ulaşmak için pencereyi açtı. O esnada ev sakinlerinden biri giriş katından asansörü çağırdı.
KABİN İLE DUVAR ARASINA SIKIŞTI

Asansörün hareket etmesi üzerine pencereden sarkan Yaşın, kabinle duvar arasında sıkıştı. Olayı fark eden bina sakinleri, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekip, sıkışan adamı kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 2 saat çalışma yapan itfaiye ekipleri, adamı sıkıştığı yerden güçlükle çıkarttı.
CENAZESİ ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerin ardından Yaşın'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin ve Cumhuriyet savcısının incelemeleri sonrası Yaşın'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.