Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığının haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısına konuk oldu. Başkan Demircan, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ile gündemi, siyasi gelişmeleri ve 2019’da yapılacak yerel seçimler hakkında durum değerlendirmesi yaptı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın olağan haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı başkanlık binasında yapıldı. Toplantıya AK Parti bünyesine 2001 yılında Sarıyer'den giren ve 2004 yılından beri Beyoğlu Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Turan konuk olarak katıldı. Burada AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve partililerle uzun süre sohbet eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
YEREL SEÇİMLERİ KONUŞTULAR

Başkan Demircan, partililere Beyoğlu’ndaki belediye hizmetleri ve parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda Türkiye gündemi ve siyasi gelişmelere değinen AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 2019 Yerel Seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.