Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Sarıyer, Teknik Direktör Ayhan Akman'ın raporu doğrultusunda dün toplanan yönetim kurulu, 6 futbolcunun kadro dışı bırakılmasına karar verdi.


ayhan akman

Son haftalarda üst üste aldığı yenilgilerle taraftarın tepkisini çeken Sarıyer, aldığı yeni bir kararla 6 futbolcu kadro dışı bırakıldı. Teknik Direktör Ayhan Akman'ın hazırladığı raporun yönetim kuruluna sunulmasının ardından 6 futbolcuyla yollarını ayırdı. Karara göre kadro dışı bırakılan oyuncular: Serdar Eyilik, Kaleci Osman Kurtuldu, Caner Ağca, Burak Karaduman, Kağan Timuçin Konuk ve Can Erdem.

Futbolcular antrenman otobüsüne alınmadı iddiası


İddiaya göre, kararın açıklanmasının ardından antrenman için Zekeriyaköy Tesisleri'ne gitmeye hazırlanan futbolcular, kadro dışı kaldıkları için otobüse alınmayarak büyük bir şok yaşadı.

Taraftardan karara tepki


Alınan bu kararın ardından taraftarlardan tepkiler gelmeye başladı. Taraftarlar tepkilerini www.grupbeyazmartı.org sitesi üzerinden sert bir şekilde dille getirdi. Taraftarlar: “Ayhan Akman başarısızlığın faturasını futbolculara kesti” yorumunda bulundular.