Sarıyer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri başladı. Bu kapsamda Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtı önünde düzenlenen programda çelenk sunumu yapıldı.

Sarıyer Merkez’deki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtı önünde düzenlenen programa; CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Garnizon Komutanı Piyade Albay Kemal Cöne, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur, DSP Sarıyer İlçe Başkanı Hümeyra Gürsoy, Sarıyer Belediye başkan yardımcıları, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Caner Coşar, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, Sarıyer Belediyesi ve Sarıyer Kaymakamlığı birim müdürleri, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, S. S 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akkaya, STK temsilcileri, öğrenciler ve Sarıyerliler katıldı.

TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ

Cumhuriyetimizin 96. yılı her yıl olduğu gibi bu yıl da Sarıyer’de coşkuyla kutlanıyor. Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Program, Türk Bayrağı’nın göndere çekilmesiyle birlikte sona erdi.

İLÇE BAŞKANLARINDAN BİRLİK MESAJI

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur ve DSP Sarıyer İlçe Başkanı Hümeyra Gürsoy, tören sırasında toplu fotoğraf çektirerek, birlik mesajı verdi.

BİNLERCE SARIYERLİ CUMHURİYET İÇİN YÜRÜYECEK!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. yıl dönümünde Sarıyer Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram coşkusunu Sarıyer sokaklarına taşıyacak. Kutlamalar, 29 Ekim sabahı iş makinelerinin konvoyu ve saat 17.00’da Kefeliköy’den Sarıyer Merkez’e kadar devam edecek fener alayının ardından son bulacak.

SAHİL GÜVENLİK’TEN 29 EKİM’E ÖZEL

Çayırbaşı’nda bulunan Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında kapılarını Sarıyerlilere açıyor. Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’nda demirli TCSG Güven isimli sahil güvenlik gemisi, vatandaşları ağırlayacak. 29 Ekim Salı günü 10.00 ile 19.00 saatleri gemi ziyaret edilebilecek. Askeri yetkililer, gemiyi ziyaret eden konuklara yapılan faaliyetler ve geminin özellikleri ile ilgili bilgiler verecek.

BENZER HABER: CUMHURİYET COŞKUSU SARIYER’İ SARACAK

https://www.sariyerposta.com/gundem/cumhuriyet-coskusu-sariyeri-saracak-h60340.html

SARIYER POSTA