Sarıyer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk büstüne çelenk bırakma töreni ile başladı.


Sarıyer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk büstüne çelenk bırakma töreni ile başladı. Vatandaşların, yoğun ilgi gösterdiği törende, istiklal marşının okunmasıyla cumhuriyet coşkusu doruk noktasına çıktı.

IMG_9049Sarıyer Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen çelenk bırakma töreninde Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Garnizon Komutan Krm. Alb. Selami Cinbat, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, DSP İlçe Başkanı Reyhani Orhan, ADD Başkanı Fahrettin Serdaroğlu, ÇYDD Sarıyer Şubesi Temsilcileri ile diğer kurum ve kuruluşlarla STK’ların başkan ve yöneticileri de Atatürk anıtına çelenk bıraktılar.

Özgürlük ve bağımsızlığın simgesi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, kutlamasına Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarları da katıldı.

Sarıyer’de çeşitli okullardan öğrencilerin katıldığı çelenk merasimi saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı okunması ile son buldu.

IMG_9011 IMG_9041