Sarıyer’deki resmi törenlerin gerçekleştirildiği Cumhuriyet Meydanı, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda buruk bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Yalnızca İstiklal Marşı, saygı duruşu ve çelenk sunumunun olduğu programa virüs salgını nedeniyle az sayıda katılım sağlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kutlanan 23 Nisan’a corona virüs engeli geldi. Her yıl Sarıyer büyük bir coşkuyla kutlanan bayram için kutlama etkinlikleri bu sene salgın yapılamadı.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK BIRAKILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi törenleri kapsamında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Coşkun ile Nadir Günday, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar ve CHP Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri, Sarıyer Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Tören İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından sona erdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ