Ulu Önder Atatürk’ün 96 yıl önce bağımsızlık meşalesini yaktığı ve Türk Gençliği’ne armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Sarıyer Belediyesi’nin İstinye Tersane alanında düzenlediği Ozan Doğulu ve Gripin konseriyle coşkulu bir şekilde kutlandı.



Halk, Sarıyer merkezinden İstinye’ye kadar yürüdü


vazifedeyizSarıyer Belediyesi tarafından organiza edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sarıyer Merkez Atatürk Anıtı önünde toplanan vatandaşlar, sporcular tarafından taşınan Türk Bayrağın ardından marşlar eşliğinde yürüdü. Çayırbaşı, Kireçburnu, Tarabya ve Yeniköy’de amatör sporcular tarafından sırayla taşınan Türk Bayrağı’nın ardından yol boyunca ilerleyen ve çığ gibi büyüyen insanlar, İstinye Tersane alanına geldiklerinde yüzleri buldu.


Sanatçılar performanslarıyla coşturdu


bayrakAlandaki vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılanan yurttaşlar hep birlikte Ozan Doğulu’nun DJ Performansı ile coşarken ardından sahne alan Gripin grubunun sıcak ve hareketli şarkılarıyla bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğuyla coştu.

Başkan Genç Karadeniz’den görüntülü yayınla katıldı


Şehir dışında bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konser alanındaki dev ekrandan gençlere seslendi. Başkan Genç, “Gençler! Atatürk’ün milli mücadeleyi başlattığı topraklardan sesleniyorum” diyerek konuşmasına başlayan Genç, tüm Sarıyerlilerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramlarını kutladı.

gripin