chp  3Sarıyer’de Anavatanlılar İstinye Karadeniz Vakfında düzenlemiş olduğu  kahvaltı da CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç’e tam destek verdi.

Kahvaltı programına, CHP İstanbul Milletvekileri Oktay Ekşi ve Haluk Eyidoğan, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, yönetim kurulu üyeleri, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Mahmut Ekşi, Ahmet Keskin, İshak  Koçoğlu, Anavatan Partisi İstanbul İl Başkanı Mecit Yılmaz, Anavatan Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcıları Natık Buda, Cevat Turhan, Ali İhsan Parlak Yıldız, Anavatan Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Osman Biberoğlu, Sezai Büyükdurmuş, Refik Kesek, Anavatan Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı, İbrahim Şenol, Metin Akman, İrfan Kal, Bahçeköy Anavatan Partisi Belediye Başkanı Muzaffer Altınsoy, Anavatan Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Zehra Arbay Çakmak, Sarıyer Anavatan Partisi Gençlik Kolları Başkanı Aladdin Pınarbaşı, Mustafa Bostancıoğlu, kadın kolları başkanı Nilüfer İbaloğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Muammer Akıncı, Muammer İşyar, Ayşegül Gençoğlu, Mehmet Yayık, Salih Akıncı, Varol Aydın, Ahmet Odabaş, Veysel Yeşil, Reşat Aydın, Anavatan Partisi Sarıyer ilçe kurucuları, Hakkı Kavaloğlu, Ali Genç, fatih Kavaloğlu, Anavatan Partisi İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Sert, muhtarlar, DYP Sarıyer İlçe Başkanı Yılmaz Günaydın, Sarıyer Spor Kulübü Saffet Akkoyun ve yönetim Kurulu üyeleri,  çok sayıda sivil toplum örgütlerin yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

chp 2

Programın açılış konuşmasını yapan Bayram Ali Koçoğlu, kahvaltı programına yoğun katılımdan dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Koçoğlu, “Anavatanlılar olarak Sarıyer’de büyük bir aile olduğumuz bu katılımınızla bir kez daha gösterdik. Anavatan Partisi grubu olarak CHP İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ve Sarıyer Belediye Başkanı adayı Şükrü Genç’in bizlere uzatmış olduğu eli, sım sıkı tutarak, İstanbul’da tüm ilçelere yayarak 30 Mart’taki seçimlerinde birlikte hareket edeceğimiz belirtiyor” dedi.

Daha sonra sözü alan Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç, konuşmasına birlik ve beraberlik mesajı vererek başladı. Genç, “1994 yılında meclis üyeliğim döneminde, Anavatan Partisi grubu ile birçok olumlu işlere birlikte imza attık. ANAP’lı olsun AKP’li olsun, MHP’li olsun ama kalkın yanında halkla beraber olan bir anlayışla Sarıyer’de seçimi hep beraber katlayarak alacağız. Burada bulunan Anavatan Partili dostlarıma ve emeği geçen başta Bayram Ali Koçoğlu olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

chp 44

Sözü almak üzere kürsüye gelen, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, ilk olarak katılımın yoğunluğundan ifade etti. Siyasi hayatında en genç milletvekili olmanın gururunu yaşadığını paylaşan Sarıgül şunları söyledi. “ Siyasi yaşamım boyunca üç ikiyi kendime örnek aldım. Bunlardan biride Merhum Anavatan Partisi Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Turgut Özal’dır. Bugün Türkiye’deki değişimin mimarı ve bugün kullandığımız teknolojinin Türkiye’ye getiren zihniyetin temsilcileri ile bir arada olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Daima yeni bir Türkiye oluşumunun birlikte büyüyerek olacağının farkındayım. Sandığa giderken buraya katılan her arkadaşımın yanına üç kişi alarak gitmesini istiyorum” dedi.

chp 1

Sarıgül, “Küçük Olsun Benim olsun” zihniyetini red ediyorum. Anavatan Partisi Genel Başkanı ve Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın diyen selamını sizlere getirdim” sözleri ise katılımcılar tarafında ayakta alkışlandı.

Levent PEHLİVANOĞLU