56

Sarıyer’deki eski Anavatan Parti’liler, Biba Restaurant’taki kahvaltıda bir araya gelerek hasret giderdi. Kahvaltının organizasyonu Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Ali Koçoğlu, Sezai Büyükdurmuş, ahmet Odabaş, Salih Akıncı ve Refik Kesek tarafından yapıldı. Kahvaltıya ilginin büyük olması tüm katılımcıları memnun ederken, salona sığmadığı görüldü. 

Kahvaltıya katılan isimler arasında Anavatan Partisi Kurucu İlçe Başkanı Av. Güven Kurtul, Anavatan Partisi İlçe Başkanı Osman Biberoğlu, Anavatan Partisi Sarıyer Meclis Üyesi Zeki Yazıcı, Anavatan Partisi İlçe Sekreteri Ali Genç, Başkan Yardımcıları Metin Akman, Sezai Büyükdurmuş, İrfal Kal, Anavatan Partisi Genel Merkez Kadınlar Kolu Başkanı Zehra Arbay, Refik Kesek, Ahmet Odabaş, Salih Akıncı, Selçuk Kaynarkan, Özkan Çam, Şişli Zabıta Müdürü Adem Molla, Kireçburnu Muhtarı Genco Çağlayan, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, Maden Mahallesi Muhtarı Mehmet Güneş, Kastamonu Kültür Turizm Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Öz ve çok sayıda Anavatan Partili üye yoğun ilgi gösterdi.  Yıllar sonra kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen Partililer hasret giderdi. 

kahvaltı 4

BAYRAM ALİ KOÇOĞLU: “ARAMIZDAKİ SEVGİ KÖPRÜSÜNÜ YIKMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ”

Kahvaltının açılış konuşması Bayram Ali Koçoğlu tarafından yapıldı. Koçoğlu, “Birbirimizden koptuk. Bundan sonra sevinçli, üzüntülü günlerimizde birbirimizin yanında olacağız. Her yıl iftarlarda da bu birlikteliği devam ettireceğiz. Birçok kişi tarafından arandım ve sitem dolu sözcükler işittim. ‘Neden bize de haber vermediniz’ dediler. Aramızda derin bir özlem ve sevgi köprüsü olduğunu bir kez daha anladım. Bu köprüyü yıkmaya da kimsenin gücü yetmez. İlerleyen günlerde daha büyük katılımların olacağı organizasyonlar düzenleyeceğiz" dedi.

hilal 007

Yerel seçimlerin yaklaştığı ve aday adaylarının tüm sosyal etkinliklere katıldığı şu günlerde yapılan organizasyonda hiçbir belediye başkan aday adayı ve  meclis  üyesi aday adayı olmaması dikkat çekti. Konuyla ilgili Koçoğlu,Hiçbir siyasi amaç gözetmeden, sadece eski Anavatan Partili dostlarımızla hasret gidermek için bir araya geldik. Tüm siyasi partilerdeki aday adayı olan arkadaşlara başarılar diliyorum”  dedi.

 

 

 

kahvaltı 3