Sarıyer’de sevilen CHP üyesi Serdar Işık ve ailesi trafik kazası geçirdi. Eskişehir’in İnönü ilçesinde, cipin yön levhasına çarpması sonucu 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ölen kişiler için cenazesi töreni Sarıyer Merkez Camisinde düzenlendi. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra defnedilmek üzere Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.

Düzenlenen cenaze namazına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçeBaşkanı Mehmet Deniz ve İlçe Yönetimi, Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve İlçe Yönetimi, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok Sarıyerli hazır bulundu.
Sarıyer Posta Gazetesi olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet Serdar Işık'a acil şifa dileriz.

Son Güncelleme: 26.06.2015 18:39