Sarıyer'de 3 katlı bir binanın 1. katında başlayan ve üst kata sıçrayan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Sarıyer Merkez Mahallesi Kayadibi Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binada saat 02.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 3 katlı binanın birinci katında çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek üst kata sıçradı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
ANNE OĞUL BİRLİKTE CAN VERDİ

Kısa sürede yangına müdahale eden itfaiye ekipleri üçüncü katta oturan ve isminin Semiha olduğu öğrenilen yaşlı kadını kurtardı. Dumandan etkilenen yaralı, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Yangını söndürüp soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri, isimlerinin Nimet (90) ve Adnan (50) olduğu öğrenilen anne ve oğlunun cansız bedenlerine ulaştı. Yapılan incelemelerin ardından cesetler ambulansla Sarıyer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekiplerinin yangınla ilgili incelemesi sürüyor.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak, yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz.