Sarıyer tarihinde bir ilk olarak, İstinye Muhtarı Recep Alkan, İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliğine seçildi. 


 

İstanbul Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlerde mütevelli heyeti üyeleri seçildi. Yapılan seçimler sonucu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Mahalle, Köy Muhtarları ve Dernekler için yapılan seçimler sonucu üyeler belirlendi.

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda (SYDV) 1 yıl görev yapacak mütevelli heyeti üyelerinin seçimi için muhtarlar sandık başına gitti. Köy ve mahalle muhtarları kendi aralarında yaptıkları seçim ile mütevelli muhtar üyesini belirlediler. Sarıyer'de aday olan İstinye Muhtarı Recep Alkan katıldı. Yapılan seçim sonrası Alkan seçildi.

Sarıyer’in büyük zaferi


Seçime Sarıyer’den İstinye Muhtarı Recep Alkan katıldı. Yapılan seçim sonrası Alkan,  İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliğine seçildi. Sarıyer tarihinde bir ilk kez bir muhtar Mütevelli heyetine seçilmiş oldu.

Alkan’dan Başkan Genç’e teşekkür


Recep Alkan, seçim sonuçların açıklamasının ardından gazetemize yaptığı açıklamada, “Sarıyer için gurur verici bir tablo. İstanbul Muhtarlar Federasyonu ve şahsıma  desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibine sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Sarıuçak: Birlik ve beraberliğin en güzel örneği


sarıuçakSeçim sonucunu gazetemize değerlendiren Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Mahallesi Hüseyin Sarıuçak, gurur duyulacak bir tabloyla karşı karşıya olduklarını belirterek, “Seçim süreci boyunca desteklerini esirgemeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye Başkanımızın yaptığı destekler kongrede herkes tarafından takdir edildi. Seçimi kazanmamızın en büyük nedeni; birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz oldu” dedi.

Haber: Nevzat TEMEL