Sarıyer Trafik Komisyonu'nda alınan kararlar sonuç vermeye başladı. Kısa bir süre önce merkez trafiğini hafifletmek için çalışmaya başlayan trafik komisyonu, toplantıda alınan kararları bir bir hayata geçiriyor.


trafik (2)İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Alper çalışmaları yerinde görmek ve Belediye Başkanı Şükrü Genç'ten bilgi almak için ziyarette bulundu. Yapılan görüşmeye tüm birim müdürleri ile Trafikten Sorumlu Müdür Yardımcısı B- Bölge Müdürü Mehmet User ve trafik ekipleri katıldı.

SARIYER ÖRNEK İLÇE OLACAK


Müdür Yardımcısı Metin Alper, aralıksız sürdüren trafik ekipleri, İBB'nin gerekli düzenlemeleri tamamlaması ile trafik akışı ve yaya kaldırımındaki uygunsuz park etmenin sona ereceğini bildirdi. Çalışmalar kapsamında ok sayıda Sarıyerlinin  mail ve telefonla teşekkürlerini bildirmesi uygulamanın olumlu sonuçlar verdiğinin göstergesi oldu.
trafik (4)Eşgüdüm halinde yürütülen çalışma ve denetimlerin Sarıyer'in bütün mahallelerinde uygulamaya sokulacağı ve aralıksız sürdürüleceği kararlaştırıldı. Trafik Şube Müdürlüğü, İBB, İspark ve Sarıyer Belediyesi'nin koordinasyonunun sürdürülebilir olması ve kararlılığın yansıtılması benimsendi. Bir sonraki görüşmeye minibüs ve taksi şoförlerinin de katılacağı belirtildi.