Bu yıl ilk kez düzenlenen Masterler ve Veterenlar Futbol Ligi Türkiye Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Sarıyer Şöhretler Takımına ilgi büyüyor.


Şampiyonlukları ulusal ve yerel medyada yankı bulan Sarıyer Şöhretler takımının  başarısına duyarsız kalmayan  Sarıyer Kaymakamlığı ve MHP İlçe başkanlığı tarafından kutlama töreni düzenledi.

2Sarıyeri ulusal ve uluslararası platformlarda başarılı bir şekilde temsil eden Sarıyer Şöhretler Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin'in davetlisi olarak kaymakamı ziyaret etti. Ziyarete Kaymakam Bilgin kazanılan şampiyonluktan dolayı Sarıyer Şöhretler takımını kutlayarak başarı dileklerini iletti.

Sarıyer Şöhretler kaymakamlık ziyaretinden sonra Sarıyer Ülkü Ocakları'nın kendileri için düzenlediği plaket törenine katıldı. Törende Oyuncu ve MHP İstanbul 2. Bölge Adayı Mehmet Aslan tarafından başarıları nedeniyle Sarıyer Şöhretler Kulu Başkanı Mustafa Ekşioğlu'na takım adına plaket verildi.

Ülkü Ocakları Başkanı Burak Karagülle ise Sarıyer Şöhretler takımı Teknik Direktörü Turan Yılmaz'a plaket verdi.

????????????????????????????????????

Öte yandan MHP Sarıyer İlçe Teşkilatında gerçekleşen törende MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, tarafından objektif ve tarafsız yayıncılık ilkelerinden ödün vermeyen Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na başarı plaketi verildi.

Not: Haberin detayı yayın aşamasında olan 84. sayımızda yer alacak.