Geçtiğimiz yıl kurulan Türkiye Master ve Veteranlar Futbol Ligi'nde Marmara B Grubunda mücadele eden ve grubunu  lider tamamlayan Sarıyer Şöhretler, Marmara 2. Bölge Şampiyonu olarak katıldığı Türkiye Kupası Şampiyonasında finale yükseldi.


Marmara 2. Bölge Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasında katılmaya hak kazan Sarıyer Şöhretler, Antalya Side'de yapılan yapılan şampiyonada oynanan grup maçları sonrası  gurubundan yine lider çıktı. Türkiye Kupası Şampiyonluğu yolunda turnuvanın güçlü ekiplerinden Güngören Masterler ile yarı final maçında bugün karşı karşıya gelen Sarıyer Şöhretler rakibini 3 -0 ’lik skorla yenerek adını finale yazdırdı. Nefes kesen mücadeleyi net bir skorla kazanmasını bilen Sarıyer Şöhretler, final maçında ise Çanakkale Masterler ile karşı karşıya gelecek. Gözünü kupaya diken Sarıyer Şöhretler, maç saatini beklemeye başladı. Büyük heyecana sahne olacak olan maç  saat: 20:00 ‘de Tek Rumeli Tv’de naklen yayınlanacak.

Pehlivanoğlu: Sarıyerlilerden destek bekliyoruz


Maç öncesi elde ettikleri başarıları değerlendiren Sarıyer Şöhretler takımı oyuncusu ve Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, kupaya yolunda önemli avantaj elde ettiklerini söyledi.  Pehlivanoğlu, “Zorlu grubumuzda 3 maç yaptık. Bu maçlara iki galibiyet bir de beraberlik alarak grubumuzu nağmalup bitirdik. Bugün Güngören Masterler’ı 3-0 gibi net bir skorla yenerek gurubu lider bitirdik ve adımızı finale yazdırdık. Sarıyer Şöhretler futbol takımı olarak daha önce aldığım kupalar serisine Türkiye Kupası Şampiyonluğunu da eklemek istiyoruz. Bu maç öncesi tüm Sarıyerlilerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yılmaz: Ekibimize güveniyorum


Sarıyer Şöhretler Teknik Direktörü Turan Yılmaz ise “Güngören Masterler ile daha önce karşı karşıya gelmiş ve onları yenmiştik. Dolaysıyla hangi silahlarının olduğunu çok iyi biliyorduk. Biz formatımızda küçük bir değişiklik yaptık. Ön hatta basmayı hedef seçtik. Zaten umduğumuzu bulduk. Rakibi geniş alan bıraktık arkasına attığımız derin toplarla bir sıfırlı skordan 3 sıfırlık skor yakaladık. İstediğimizi aldık. Ekibimize güveniyorum. İnşallah Antalya’da final maçını alarak şampiyon olarak kupayı kaldırarak Sarıyer’e dönmeyi arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.