Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce Polis Haftası kapsamında Emirgan cuma namazı öncesinde mevlid-i şerif okutuldu.
Emniyet Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Emirgan Hamid-i Evvel Camii’nde şehitler için Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce Polis Haftası etkinlikleri kapmasında şehit polisler için mevlid okuttu. Mevlid-i Şerif’in ardından kurban kesildi. Emirgan Hamid-i Evvel Cami’inde Cuma namazı öncesi okunan mevlide Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Karakaya, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, Emirgan Mahalle Muhtarı Muharrem Yavuz, İstinye Mahalle Muhtarı Recep Alkan, polis memurları ve çok sayıda cemaat katıldı.
KURBAN KESİLDİ


Sarıyer Emirgan Hamid-i Evvel Cami İmamı Şemsettin Ergin ve cami müezzini Kadir Aydın ile İstinye İtfaiye Cami İmamı Selim Yavuz’un okuduğu mevlidin ardından şehitler için dua edildi. Şehit polis ve askerler başta olmak üzere 15 Temmuz şehitleri için de dualarda bulunulan mevlide çok sayıda cemaat katıldı. Cuma namazı öncesi okunan mevlid-i şerifin ardından namaz çıkışı caminin girişinde duran polis memurları cemaate mevlit şekeri dağıttı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce şehitler için kurban kesiminde bulunuldu.

http://www.sariyerposta.com