Sarıyer Spor Kulübü, terör örgütü PKK-PYD’ye karşı Suriye’nin Afrin bölgesine harekat düzenleyen Mehmetçiğe tam destek verdi.

HABER MERKEZİ: AHMET CİRİK

Sarıyer Spor Kulübü camiası, Zeytin Dalı operasyonu kapsamında terör örgütü PKK/PYD’ye karşı Suriye’nin Afrin bölgesine harekat düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek verdi. Sarıyer Spor Kulübü yönetim binası önünde düzenlenen törene Sarıyer Başkanı Saffet Akkoyun, yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Yoğun kar yağışı altında yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
“ÖNCE VATAN SONRA VATAN”

Törende bir konuşma yapan Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, “Değerli dostlarım bugün de bizleri yalnız bırakmadığınız için Allah razı olsun. Afrin’de Zeytin Dalı operasyonuna katılan Mehmetçiğimize Allah’tan muhafaza dileriz. Her daim şanlı ordumuzun yanında olduğumuzu belirtiriz. Bu güzel vatan için gözünü kırpmadan göğsünü siper eden askerimiz var olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şehadete yürüyen şehitlerimizi, rahmetle ve minnetle yad eder, şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduğumuzu ilan ederiz. Önce vatan sonra vatan!” ifadelerini kullandı.
KULBİLGE: BİZİ KİMSE BÖLEMEZ

Sarıyer kaptanı tecrübeli kaleci Serdar Kulbilge ise, “Zeytin Dalı operasyonundaki Mehmetçiğimizin, Allah yar ve yardımcısı olsun. Gerçekten bizler, Türk milleti olarak güçlü bir devlete sahibiz. Her platformda birbiriyle kenetlenen bir milletiz. Bizi kimse yıkamaz, kimse bölemez. Şanlı ordumuz, inşallah bunun üstesinden de gelecektir. Dualarımız onlarla” dedi.

Konuşmaların ardından Mehmetçik ve şehitlerimiz için dua edildi. Tören, Sarıyer camiası üyelerinin asker selamı vermesiyle sona erdi.
AY-YILDIZLI DESTEK

Öte yandan lider Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Sarıyer A Takımı futbolcuları da Zekeriyaköy Tesislerinde gerçekleştirdikleri antrenman öncesi Türk bayraklarıyla poz vererek Afrin harekatındaki Mehmetçiğe asker selamıyla destek verdi.