Sarıyer'de bir vatandaş, kaldırımda yürüdüğü esnada dengesini kaybetti. Apartman ile kaldırım arasındaki boşluğa düşen talihsiz vatandaş, hayatını kaybetti.

Olay, Sarıyer'in Bahçeköy semtinde meydana geldi. İddialara göre, 69 yaşındaki Ahmet Sefa Erpek isimli vatandaş, felç sebebiyle yürüme güçlüğü yaşıyordu. Çocuklarıyla birlikte sağlık kontrolü için hastaneye giden Erpek, evine dönüşte arabadan indi. Kaldırımda yürümeye başladığı esnada da dengesini kaybetti ve bir anda kaldırım ve apartman arasındaki boşluğa düştü. İhbar üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine gitti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR


Yaklaşık 5 metreden beton zemine düşen talihsiz vatandaşın hayatını kaybettiği, sağlık ekipleri tarafından belirlendi. Emniyet güçleri de olay yerinde incelemelerde bulundu. Kaldırım ile apartman arasındaki boşluğun 30 santimetreyi bulduğu ve bununla ilgili önlem alınmadığı görüldü. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu Erpek'in cenazesi düştüğü yerden halat yardımıyla çıkarıldı. Talihsiz vatandaşın cenazesi, Sarıyer Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.