Sarıyer Belediyesi ve Sarıyer Garage Sale Ekibi iştirakinde düzenlenecek olan İstanbul İkinci El Festivali, 7 farklı Yardım Kuruluşunun dahil 250 stant ve “Atma Değerlendir. Tüketimi Azalt Mutlu Ol. Dünyaya Daha Az Karbon Ayak İzi Bırak” sloganıyla 4 Ekim 2015 Pazar günü Radyo Müzik medya sponsorluğunda Kilyos Şömine Restorant’ta düzenlenecek.sariyerde-istanbul-ikinci-el-festivali


Çeşitli aktivitelerin de yapılacağı festivalde, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve diğer Belediye yetkilileri etkinlik alanını ziyaret edecek, ünlü modeller yardım kuruluşlarının stantlarında bulunarak desteklerini verecekler. İş dünyasının başarılı hanımlarının da yardım amaçlı gardıroplarının kapılarını açtıkları bu organizasyon çok ses getirdi.

Dernek ve STK temsilcileri de katılacak


Organizasyonda yer alacak yardım masaları; Türkiye Yardım Sevenler Derneği Beykoz Şubesi, Yedikule Liolar Derneği, Sarıyer Lisesi Mezunlar Derneği, İyilik Melekleri Derneği, Lösemili 4 yaşındaki çocuğumuz Aylin için yardım masası ( Gönüllü masa), EÇADEM ( Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi) olacaktır.  Diğer stantlar kendileri adına satış yapacaklardır.

Etkinlikte  Zekeriyaköy B-Fit Spor Merkezi tarafından etkinlik günü Zumba gösterisi yapılacak. Alp Şen Vakfı’nın da bir stantla hazır bulunacağı festival şimdiden 7500 kişinin aktivite takviminde yerini aldı.