Adana'da emniyet güçleri, Sarıyer'den çalınan bir otomobili, Seyhan'daki bir tamirhanede buldu. Çalıntı otomobil bulununca, gerçek sahibi de derin bir nefes aldı.

Adana polisi, yaptığı araştırma sonucu Sarıyer'den çalınan bir aracın kaportacılık işi yapan Bünyamin K.'da olduğunu belirledi. Bunun üzerine de şüpheli şahsın Seyhan Onur Mahallesi'nde bulunan tamirhanesine baskın yaptı. Bu sırada, aynı renk ve modeli iki araç dikkat çekti. Biri kazalı, diğeri de sağlam olan araçlardan birinin, şase ve motor numaraları, ruhsattaki ile uyuşmadı.

KEFALETLE SERBEST KALDI


Yapılan incelemede, bu aracın Sarıyer'den çalındığı belirlendi. Olay sonrası şüpheli Bünyamin K., gözaltına alındı. Bünyamin K., çıkarıldığı mahkeme tarafından 125 bin TL kefalet bedeliyle serbest kaldı. Şüphelinin söz konusu parayı 3 taksitte ödemesi kararlaştırıldı. Öte yandan, Sarıyer'de çalınan aracı bulunan Ragıp Necdet Demirbilek ise, şaşkınlık yaşadı. Aracından umudunu kestiğini kaydeden vatandaş, "Aracımın parçalanıp satılmasını bekliyordum. Şimdi, tek parça halinde buldum" diye konuştu.