Sarıyer Belediyesi’nin, Ekim Ayı boyunca gerçekleştireceği 44 hizmet açılışından Çırçır Yolu, Reşitpaşa Sagem, Bağlar Sagem, Şerife Bacı Parkı, Ayazağa Dereboyu Caddesi, Kilyos Muhtarlığı, Maslak Meydan’ı heykel ve yol açılışları 4 gün boyunca gerçekleştirilecek törenlerle hizmete giriyor.


Çırçır Yolu Açılışı


Çırçır-Çayırbaşı tünelinin,  Çırçır çıkışında yoğun araç trafiğine girmek zorunda kalan vatandaşlarımızın sorununu çözmek ve köyler bölgesine ulaşımını daha hızlı hale getirmek için 4 bağlantı yolu, 12 metre genişliğinde ve 1400 metre uzunluktaki imarlı yol vatandaşlarımızın hizmetine açılıyor.

Tarih: 16 Ekim 2015 Cuma

Saat: 14.00

Yer: Maden Mahallesi - Yunus Emre Caddesi, Baba Kenan Parkı Mevki

Reşitpaşa SAGEM Açılışı


Sarıyer Belediyesi tarafından ilk ve ortaokul öğrencilerine okul sonrası eğitim için hazırlanan ve Sarıyer genelinde çok amaçlı sınıflarda eşit ve nitelikli eğitim sunabilmek amacıyla kurulan SAGEM’lere yenileri ekleniyor.

Tarih: 17 Ekim 2015 Cumartesi

Saat: 12.00

Yer: Reşitpaşa Mahallesi - Doğanevler Mevki, Kıbrıs Caddesi. No:7

Bağlar SAGEM Açılışı


Tarih: 17 Ekim 2015 Cumartesi

Saat: 15.00

Yer: Yeniköy Mahallesi - Nuri Paşa Caddesi, Yaşamevi Bahçesi İçi

Şerife Bacı Parkı Açılışı


Kurtuluş Savaşımızın unutulmaz kadın kahramanlarından ve İstiklal Savaşı şehidimiz Şerife Bacı, Sarıyer Ayazağa’da adına yapılan park ile bir kez daha ölümsüzleşiyor.

Tarih: 18 Ekim 2015 Pazar

Saat: 12.00

Yer: Ayazağa Mahallesi - Mustafa Kemal Atatürk Caddesi. 202 Sokak.

Ayazağa Dereboyu Caddesi Açılışı


Ayazağa Mahallesi’nde merkezden başlayarak 900 metrelik uzunluğa sahip ve Ayazağalılar için yaya ve araç trafiğinin odağında yer alan Dereboyu Caddesi, alt yapı, engelli erişimi, kaldırım düzenlemesi ve asfalt çalışmaları tamamlanarak daha modern, temiz ve Sarıyer’e yakışır haliyle halkın hizmetine açılıyor.

Tarih: 18 Ekim 2015 Pazar

Saat: 12.00

Yer: Ayazağa Mahallesi - Dereboyu 1 Caddesi.

 Kilyos Muhtarlığı Açılışı


Vatandaşların daha konforlu ve hızlı hizmet alabilmeleri için yenilenen Kilyos Muhtarlığı yeni yerinde hizmete açılıyor.

Tarih: 18 Ekim 2015 Pazar

Saat: 16.00

Yer: Kilyos Mahallesi Meydanı – Pazar Yeri

Maslak Meydanı Yol ve Heykel Açılışı


Yol üzerindeki işgallerin kaldırılmasıyla birlikte iş merkezlerinin bulunduğu yaya ve araç güzergahının rahatlatılması amacıyla yol bölünmesi, tratuvar ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte meydana kurulan Anka Kuşu heykeli de açılacak.

Tarih: 19 Ekim 2015 Pazartesi

Saat: 12.00

Yer: Maslak Meydanı