Yabancı dil öğretiminde tüm dünyada hizmet veren ve öğrenme garantisi ile öğrenci memnuniyetini ön planda tutan Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları'nın Sarıyer şubesinde yeni yıl kampanyası başladı.


Yabancı dil eğitiminde 100. yılını geride bırakan ve yaklaşık 150.000 öğrencisiyle Dünya’nın ve Türkiye’nin en yaygın dil kurslarından biri olan Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, Sarıyer’de yeni yılı şok bir kampanya ile kutluyor.

2 Kur kayıt olan herkese 3 Kur hediye


Yabancı dil öğretiminde tüm dünyada hizmet veren ve öğrenme garantisi ile öğrenci memnuniyetini ön planda tutan Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları'nın Sarıyer şubesinde yeni yıl kampanyası başladı. Ocak ayında 2 Kur kayıt olan herkese 3 Kur hediye.

Uygun fiyat politikası


Sarıyer'de de uluslararası deneyimi ve kalitesiyle hizmete giren Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, tüm dünya ile aynı standartlarda dil öğrenme fırsatını sunuyor. Ortaçeşme Caddesi No:17 adresinde hizmet veren ve %100 eğitim garantisi ile eğitimlerini sürdüren Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu'nda, yeni yılda İngilizce öğrenmek ayda sadece 225 TL.

 İletişim:


0212 242 1007


www.sariyeramerikankultur.com