Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak ve Sarıyer Mahalle muhtarları Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’yı ziyaret etti.


Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğünün Sarıyer genelinde başlatmış olduğu asayiş uygulamalarından dolayı Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak ve Sarıyer Mahalle muhtarları ziyarette bulundu. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’yı makamında ziyaret eden Sarıuçak ve muhtarlar, Sarıyer’de başlatılan asayiş uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Sarıuçak’tan vatandaşa duyarlılık çağrısı


Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Sarıuçak, Sarıyer’de polisiye hiçbir olayın yaşanmadığını ve Sarıyer’in tam anlamıyla huzur içinde yaşadığını belirterek, “Sarıyer’de huzur anlamında bir çok başarıya imza atan Beşiktaş ve Sarıyer’den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Karakaya, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı’ya ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Sarıyer’de huzurun sağlanabilmesi için vatandaşların da polisimize yardımcı olması gerekir. Bu konuda herkes üstüne düşeni yapmalıdır.