Sarıyer Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nce, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine hizmet vermek amacıyla kurulan Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına hazırlık toplantısında bir araya geldi.


sagemlilerToplantıya Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Sosyal İşler Müdürü Nüvit Demircan ile Yardımcısı Firdevs Aydın, SAGEM Genel Koordinatörü Serap Genç ve tüm SAGEM öğretmenleri ve yardımcı personel katıldı.

Yaz tatilinde de hizmet verildi


Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı hedef alarak çalışmalarını sürdüren Sarıyer Belediyesi’nde bir yandan Sarıyer Akademi için hazırlıklar sürerken, bir yandan da ilk ve ortaokul öğrencilerine yaz tatili boyunca ücretsiz etüt eğitim merkezi olanağı sunan SAGEM’ler yeni eğitim ve öğretim yılı hazırlıklarına tüm hızla devam ediyor.

Erdem:  Bizim görevimiz Sarıyer halkına hizmet etmektir


ismail erdemToplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, ‘’Bizim görevimiz Sarıyer halkına hizmet etmektir’’ diyerek şöyle konuştu; “Yaşamın içinde çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Çocuklarımızın derslerine katkı sağlamak ve bunun yanında sosyal kültürel değerleri kavratmak adına hizmet veren SAGEM’lerde yeni bir dönem başlıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar dilerim.’’

Okulların açılmasına paralel olarak faaliyete devam eden SAGEM’ler yeni eğitim ve öğretim döneminde de Sarıyerli öğrenciler için faaliyetlerini kapsamlı şekilde sürdürecek.