19 Mayıs Gençlik Şöleni haftası Sarıyer’de gerçekleştirilen 2 farklı konserle son bulurken, İBB’nin Sarıyer Merkez’de düzenlediği konserde sahneye çıkan ünlü popçu Yalın’ın ezan sesini duymayıp, şarkıya devam ettiği için taşlandığı ve sahneyi terkettiği iddia edilmişti.

Yalın bu iddiaları yalanlasa da Sabah gazetesinin bugün attığı manşet bu konunun daha çok tartışlacağını gösteriyor.

2014 yerel seçimlerinden sonra defalarca karşı karşıya gelen Sarıyer Belediyesi ve İBB, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yine karşı karşıya gelmiş, İBB Sarıyer Merkez’de Öykü Gürman ve Yalın, Sarıyer Belediyesi de Ozan Doğulu ve Gripin konserleriyle Sarıyerlileri buluşturmuştu.

Sarıyer Merkez’de gerçekleşen ve İBB Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen konserde Öykü Gürman’dan sonra sahneye çıkan Yalın’ın ezan sesini duymadığı için taşlandığı ve sahneyi terkettiği iddia edilmişti. Yalın bu iddiaları yalanlasa da Sabah gazetesinin attığı manşet şaşkınlık yarattı.

İBB’NİN KONSERİNİ CHP’Lİ SARIYER BELEDİYESİ YAPTI DİYE DUYURDULAR !

Seçime sayılı günler kala Sabah gazetesi büyük bir gafa imza attı. İBB tarafından Sarıyer’de düzenlenen ve “ezan kriziyle” sona eren Yalın konserini “Yine CHP’li Belediye”, ve “Ezan Sesine Rağmen Konsere Devam Edince” diye duyuran Sabah gazetesinin, okuyucularını din üzerinden galeyana getirmesi ve “CHP’li belediye” üzerinden Sarıyer Belediyesi’ni hedef göstermesi sosyal medyada büyük tepki gördü.

İşte o manşet !

GAF