Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Ramazan’da verdiği iftar yemeği geleneğini bu yıl da sürdürdü. Her yıl geleneksel olarak Büyükdere Riva Restaurant’ta  verilen iftar yemeğine Rizeli İşadamları ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.


3Rizeli hemşehirlilerle birlik ve beraberliği göstermek, ramazan heyecanını birlikte yaşamak amacıyla Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Büyükdere’de iftar yemeği düzenledi. Vakfın tesisinde düzenlenen iftar yemeğinde halkın geniş katılımı vardı. Dualar eşliğinde başlanılan iftar yemeğinde akşam ezanının okunması ile misafirler oruçlarını açtılar.

Rize Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Keçeli iftar öncesi konuşma yapan Celal Yeniçeri’ye teşekkür ederek,  Rize için bir arada olan misafirleri ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti. İftara; Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Adli Tıp Kurum Başkan Yardımcısı Hızır Aslıyüksek, MEF Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin, İstanbul Ticaret Odası Danışmanı Prof.Dr. Arif Yavuz, Enes Kaymakamı Hasan Sazkaya, Eski Adelet Komisyonu Başkanı Mehmet Şefik Mutlu, Anadolu Yakası Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Kemal Memişoğlu katıldı.

Londra’da düzenlenen Olimpiyat Oyunlarına katılımından dolayı iftar yemeğinde bulunamayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan-ı Şerif’i kutlayan bir yazı gönderdi.

5

2 4