Sarıyer’in gelişen mahallerinden Pınar Mahallesi trafik çilesiyle pençeleşiyor.


 

IMG_8970Sarıyer genelinde yaşanan trafik sorununda Pınar Mahallesi vatandaşları da nasibini alıyor. Bir türlü çözülemeyen sorunda, vatandaşlar isyan ediyor. Pınar Mahallesi Çamlıbel Caddesinin dar olması nedeniyle trafiğin sürekli aksamasına neden oluyor. Bölge halkı ve esnaf bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirerek sorunun bir an önce çözülmesini istedi.

Mahalleli isyan etti


Caddenin dar, kaldırımların geniş olmasından dolayı sürekli tartışmaların yaşandığını dile getiren Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, mahallenin en büyük kanayan yarası olduğunu söyledi.

Yılmaz: Park ve kreş projesinin hayata geçmesini dört gözle bekliyoruz


IMG_8979Araç park sorunu yaşadıklarını belirten Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2 - 3 dönümlük olan boş arazinin tahsisinin Şubat ayı meclisinde park ve kreş yapılması oy birliğiyle kabul edildi. Pınar Mahallelilerin projenin hayata geçmesini dört gözle beklediklerini söyledi.

“Boş arazi halkın hizmetine açılsın”


Öte yandan Pınar Mahallesi Aslı Sokak’ta Boğaziçi bloklarının bitiminde bulunan İBB’ye ait 700 metre kare dönümlük arazinin çöplük görüntüsünü verdiğini ve bu boş arazinin vatandaşların kullanabileceği şekilde değerlendirilmesini istedi.