Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, Sarıyerli balıkçıların çektiği sorunları CHP ve AK Parti ilçe başkanlarına anlatarak, ‘Balıkçılar Çarşısını birlikte yapın, böylece Sarıyer özüne yeniden dönsün’ çağrısında bulundu.


Sarıyer’de balıkçıların çektiği sorunları CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nı ziyareti sırasında dile getiren Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu sorunun çözümü için herkesin ortaklaşa hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Pehlivanoğlu, “Yapılan bu ziyarettin ülke siyasetine örnek bir davranış olacağını belirterek, Bu tür paylaşımların yapılması bir gazeteci olarak bizleri daha güzel ve olumlu haberler yapmamıza neden oldu. Çünkü Ülkenin son günlerde bur tarz birlik ve beraberlik içeren haberlere ihtiyacı var. Bu tür ziyaretlerin tekrarlanması temenni ediyoruz” dedi.

Pehlivanoğlu: Balıkçıların sorunlarını çözün


Ziyaret sırasında konuşma yapan Pehlivanoğlu, “Sarıyer’de yaşanan sorunların en önemlisi İmardan sonra balıkçılık sorunu geliyor. Ve bu sorun bir an önce çözülmelidir. Her iki başkanımızın da bu tür sorunlarla ilgilendiğini biliyoruz. Özellikle balıkçılarımızın sorunlarının çözümü için ortak edilmesi durumunda bu sonun biteceğini düşünüyorum. Balıkçılar sorununu Sarıyer ve İBB Meclise taşıyalım komisyon kuralım” dedi.

“Sarıyer’e yakışır modern bir tesis yapılmalı”


Sorunun çözülmemesinin Sarıyer için bir ayıp olduğunu dile getiren Pehlivanoğlu, “ Sorunun çözümü çok kolay. Topyekûn olarak, ortak ve gerçekten samimi hareket etmeliyiz. İBB ve Sarıyer Belediyeleri de bu konu da üzerine düşen görevi yapmalıdır. Balıkçılık denince akla gelen Sarıyer bu vasfını kaybetmeden harekete geçilmelidir. Sarıyer Meydanı’nda modern bir yer yapılabilir. Ya da ortak çalışma sonucu sizlerin uygun görebileceği bir yer olabilir.” diyerek herkesi ortak çalışmaya davet etti.