Sarıyer Bahçeköy-Zekeriyaköy yolunda kontrolden çıkan minibüsün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 13 kişi yaralandı. Olay yerine anında giden Zekeriyaköy Muhtarı Semra Özkaya, yetkilileri sorumlu olmaya davet etti.


sarıyerKaza sonrası olay yerine giden Zekeriyaköy Muhtarı Semra Özkaya, yetkililere çağrıda bulundu. Özkaya, “Daha öncede bu yolda bu olaya benzer birçok kaza yaşandı. Daha bir sene dolmadan aynı noktada yaşanan kazada 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yıl da birkaç kere benzer kazalar yaşanmasına rağmen her hangi bir çözüm bulunamıyor. Biz gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne gerekse Sarıyer Belediyesi’ne bu yolun problemli olduğunu anlattık, ancak herhangi bir sonuç alamadık” dedi.

Özkaya: Yaşanan olaylar canımızı çok acıtıyor


Yetkililerden derhal bir çözüm bulunmasını isteyen Özkaya, “Bu yolda yaşanan onlarca kazaların, ölümlerin ve mal kaybının sayısını bilmiyoruz. Bu tür olaylar canımızı çok yakıyor. Bir önlem alınması için insanları yola mı dökelim ne yapalım? Yolumu kapatalım. Tek istediğin çözüm bulunması. Çok zor bir iş değil imarlı yol. Daha çok canımız yanmadan, yetkilileri ivedilikle tedbire davet ediyorum" ifadelerini kullandı.