Özdost Otomotiv İran asıllı genç iş adamı Atilla Ahmetoğlu, önderliğinde kısa süre zarfında müşteri memnuniyeti ve kalitesiyle markalaşma yolunda önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Satış sonrası bakım ve tüm işlemlerin güvenle yapıldığı tek adres Özdost Otomotiv.


BMW, MINI ve Land Rover gibi değerli markaları bünyesinde bulunduran Özdost Otomotiv,  güvenilir araç alım-satım hizmeti, ekspertiz hizmeti devri, noter ve ruhsat işlemleri takip hizmeti gibi süreçlerde müşterilerine hizmet vermenin gururunu yaşıyor. Maslak Oto Sanayi’de İran asıllı genç iş adamı Atilla Ahmetoğlu, yönetiminde hizmet veren Özdost Otomotiv, üretken, yenilikçi misyonuyla sektörde sayılı kurumlar arasında girme yolunda emin adımlarla yürüyor. Sektörün öncü kuruluşları arasında girmeyi hedefleyen Özdost Otomotiv,  uzman kadro, zengin yedek parça stoğuyla hizmet ayrıcalığını müşterilerinin ayağına getiriyor.

“Hiçbir zaman kalite ve güvenden taviz vermedik”


IMG_7527Sektöre hızlı giriş yapan ve önemi işler imza atan İran asıllı genç iş adamı Atilla Ahmetoğlu, önümüzdeki dönem hedeflerini ve yatırımlarını gazetemize değerlendirdi. Araçlara olan ilgisinden söz ederek sözlerine başlayan İran asıllı genç iş adamı Atilla Ahmetoğlu, sektöre yönelik önemli hedeflerinin olduğunu belirtti. Sektöre gelişimi anlatan Ahmetoğlu, “Burası uzun yıllar önce kurulan bir otomotiv şirketiydi. Ben ilk olarak buya ortak olarak başladım. Tabi işini içine girdikten sonra büyük bir hareketliliğin olduğunu fark ettim.  İlerleyen zamanlarda bu hareketliliği fırsata yani yatırıma çevirdim. Zorlu süreçlerden geçtim ama hiçbir zaman kalite ve güvenden taviz vermedik. Şimdi burası bir showroom olarak hizmette.  BMW, MINI ve Land Rover gibi değerli markaları müşterilerimizle buluşturuyoruz.  Özdost Otomotiv olarak, her türlü aracın satış, bakım ve servis hizmeti veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Satış sonrası her türlü güvenilir hizmet


IMG_7463Özdost Otomotivin müşterilerine verdiği güven nedeniyle tercih edildiğini belirten Ahmetoğlu, “Dilediğiniz marka ve model otomobilin garantili ikinci el alım-satım avantajlarını bizim ile keşfedin. Güvenilir araç alım-satım hizmeti, ekspertiz hizmeti devri, noter ve ruhsat işlemleri takip hizmetlerimiz var. Aslında biz bu alanda yaptığımız yatırımlardan soran farklı hedefle önümüze koyduk. Kısa sürede önümüze koyduğumuz hedef kaliteli hizmet anlayışı ve güveni sağlamak. Bunun akabinde daha modern şartlarda ve teknolojik gelişmeler ışığına bir servis hizmeti vermek. Tabi nihaiyi hedefimiz ise bu sektörün saygın kuruluşları arasında ilk sıralarda almak. Yani biz yaptığımız iş ile bir marka yaratmak istiyoruz.  Otomotiv denilince akla gelen ilk firma biz olmak istiyoruz. Bunun farkında olan bir ekibimiz var. Tüm çalışmalarımız bu yönlü olacak. Tabi bu noktaya gelmemizde güven ve kalite etkili oldu. Bizler yaptığımız iş ile müşterilerimin güvenin kazandık. Özetle güven ve kalite bizleri bu hale getirdi. Bizler bu güven layık olmak için çalışmalarımızı daha titizlikle sürdüreceğiz” diye kaydetti.

Misyon ve vizyona vurgu yapan Ahmetoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: Misyonumuz; İlk günkü heyecanımızla yolumuza devam edip Güvenilir, insan emeğine saygılı, su istimalsiz, insanların keyif alacağı eksiksiz hizmet anlayışı ile sorunsuz bir alışveriş. Vizyonumuz; Uzman kadromuz, Ekonomik seçenek, Güvenilir deneyimli uzun vadeli çözümler ve hepsinden önemlisi kaliteli hizmet düsturu Özdost Otomotiv’i kısa sürede bir marka olma yolunda emn adımlarla yoluna devam etmektedir”

“Periyodik bakımlara özen gösterilmelidir”


IMG_7522Satış sonrası servis ve araç bakımının önemine değinen Ahmetoğlu, önemli uyarılarda bulunarak “Periyodik bakımlara özen göstererek bir aracın ömrünü azami derecede uzatmak ve sürüş özelliklerini daima en iyi durumda tutmak mümkündür. Günlük bakım, temizleme, yağlama, parça değiştirme, yakıt doldurma, yağ doldurma, antifriz, fren ve debriyaj hidrolik yağı, akü elektroliti, klima soğutucu gazı gibi periyodik bakım hizmetlerinin yapılması müşterinin sorumluluğundadır. Bakımı yapılmayan araç hiç beklenmedik zamanda arızalanarak, yolda kalabilir ya da hiç çalışmayabilir. Bu nedenle bakım tüm araçlar için zorunludur.  Bakımı yapılan aracın büyük zarara yol açabilecek küçük arızalar tespit edilir, zarara yol açmadan giderilir. Temizlenen filtreler ve yakıt artıklar sayesinde; motor sorunsuz çalışır, az yakar. Süspansiyon, lastik ve ön düzen ayarları tam yapılır, sürüş çok daha konforlu olur. Bakımlı bir araç, bakımsız araçtan daha çabuk ve daha yüksek fiyata alıcı bulur” şeklinde konuştu.

Bilgi:

Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 29. Sokak No:1139-1140 Sarıyer/İstanbul

Tel:   o212 276 79 28

GSM: o533 611 11 12

Mail: [email protected]