Sosyal hizmeti politika edinen Sarıyer Belediyesi,  her yıl binlerce ihtiyaç sahibinin taleplerini karşılıyor. Sosyal yardımda, halka açılım, sosyal hizmet, insanlara yerinde ulaşım ve yapılan yardımların gizliliği ilkesi ile başlattığı çalışmalar her yıl artarak devam ediyor. Sosyal yardım kurumunu her gün yüzlerce kişi ziyaret ediyor. 

Kıyafetten kırtasiyeye yardım

Sarıyer Belediyesi sosyal yardım müdürlüğü büyük yoğunluk yaşıyor. Sosyal Yardım bürosuna ihtiyaç sahiplerine yardım gönüllüleri tarafında bağışlanan kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye gibi ihtiyaçların karşılanmasında talepler giderilmeye çalışılıyor.

                                                                                             Öğrencilere burs imkanı

Sarıyer Belediyesi ihtiyaç yardımlarının dyaz-spor-okullari-2013---antrenman-gun-vışında eğitim yılının başlaması ile ihtiyaç sahibi öğrencilere burs, Sagem’lerde ve Semt Evlerinde dersler veriliyor.

Eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte burs yardımı rekor düzeye ulaştı. Ortaokul ve lise öğrencilerine 8 ay süren burs veriliyor. Geçen yıl 1700 kişiye 8 ay boyunca her ay 75 Tl yardım yapıldı. Bu yıl ise 2500 kişiye 80 Tl burs verilmesi hedefleniyor.