Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, okul ziyaretleri kapsamında Ali Akkanat Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.  Ziyaret sırasında öğrenciler Başkan Genç’e sürpriz bir konser verdi.


Başkan Genç’e sürpriz konser


şükrüOkul ziyaretleri kapsamında Ali Akkanat Anadolu Okulu’nu ziyaret eden Genç, okul müdürü, öğretmenler ve okul aile birliğiyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Genç’in belediye birim müdürleriyle birlikte okullara gidip, sorunları tespit ederek anında çözüm üretmek amacıyla yaptığı ziyaretler aralıksız devam ediyor. Ali Akkanat Anadolu Lisesi’ne giden Başkan Genç, sabah saatlerinde öğrencilerin sürpriziyle karşılaştı. Okul öğrencileri tarafından yapımında Sarıyer Belediyesi’nin de katkısı olan müzik odasında Başkan Genç’e konser veren öğrenciler birbirinden güzel şarkılar seslendirerek eğlenceli anlar yaşattılar.

Özcan; Desteğinizle okulumuzun çehresi değişti


okulToplantıda konuşma yapan Ali Akkanat Anadolu Lisesi Müdürü Sevcenur Özcan; “Belediyenin desteğiyle de fiziksel olarak okulumuzda çok büyük değişiklikler yaptık. Tüm ekip olarak burada olmanız bizim için ayrı bir şey. Okulumuzda çok şeyler yaptık, yenilenmedik hiçbir yer kalmadı. En büyük eksikliğimiz spor salonu onu da birlikte halledeceğiz. Bahçe düzenlemesi konusunda da yardımınızı istiyorum’’diye konuştu.


Başkan Genç: Okullar lojistik anlamda yerel yönetime bağlanması gerekiyor


başkanHer işin altında mutlaka sosyal sorumluluk anlayışı olması gerektiğini vurgulayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç şöyle konuştu; ‘’Okulun eski halini görünce inanamamıştım, çok büyük değişiklikler oldu. Öğretmenler okulları sahiplenince böyle güzel işler ortaya çıkıyor. Toplumda, hem sorumluluklarını bilen hem de toplumsal dayanışmaya önem veren insanların olması çok güzel. Sabah böyle bir konserin verilmesi beni ayrıca gururlandırdı. Eğitim sadece ders değil, bizler nasıl yaşam sadece asfalt değil diyorsak aynı şekilde sosyal alanda çok önemli. Bizde okullara destek verirken bu tür faaliyetlerin öne çıkarılması gerektiğini söylüyoruz. Okullar lojistik anlamda yerel yönetime bağlanması gerekiyor, bunu her toplantıda söylüyorum. Bizler sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda her alanda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Her işin altında mutlaka sosyal sorumluluk anlayışı vardır. Sizlerin iletişim içinde olması halinde biz görevimizi daha fazla yapmış olacağız."

Ziyarette,  Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Meclis Üyesi Oktay Aksu, Başkan Yardımcılarından Gökan Zeybek ile Mustafa Tok, birim müdürleri ve eğitimciler katıldı.