Havuzda boğulan çocukları Pamir’in ölümünden dolayı eşi Süverce Dikdik hakkında 6 aydan 2 yıla kadar dava açılan ancak kendisi için takipsizlik kararı verilen baba Serdar Dikdik, ilk kez konuştu.

Zekeriyaköy’de cesedi yan villanın bahçesindeki havuzda bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in ölümüyle ilgili soruşturmada anne hakkında dava açılıp kendisi hakkında takipsizlik kararı verilen baba Serdar Dikdik, Habertürk’e “Ben de yargılanmak istiyorum. Bu benim özel isteğim” dedi. Oğullarının ölümünün ardından İstanbul Zekeriyaköy’den İzmir’e taşınan Serdar Dikdik’e telefonla ulaştık. Zaman zaman ağlayan acılı baba, “Tansiyon düşürücü almak için şimdi eczaneye geldim. Yerimizde duramıyoruz, gece uyuyamıyoruz. Allah böyle bir acıyı düşmana vermesin. İçimiz yanıyor. Bu acıyı yaşamayan bilemez. Size şöyle söyleyeyim; 10 derece soğukta dışarıda tişörtle duruyorsunuz çünkü içiniz yanıyor. Bunun acısı insanı bitiriyor. Yeni hayat kurmak boş şeyler” diye konuştu.

‘OĞLUMUN BÜYÜMESİNİ GÖRMEK İÇİN ÇALIŞMADIM’


babaBaba Dikdik, 7 ay sonra tamamlanan soruşturmada kendisi hakkında takipsizlik kararı verilmesi, eşi Süverce Dikdik hakkında ise “taksirle ölüme sebebiyet vermek” suçundan 6 aydan 2 yıla kadar dava açılmasıyla ilgili olarak da şunları : “Daha önce ne yazık ki aynı olay kapıcımızın başına gelmiş, bir çocuk vefatı daha olmuştu Bodrum’da. Oradan da biliyoruz ki, aynı şekilde bir dava açılıyor. Bu hukuksal bir süreç. Medya tarafından suçlu aranıyormuş gibi gösterilmesi yanlış. Yapılan yorumlar çok yanlış. Hukuksal olarak olması gereken bu. Sadece şunu belirteyim, hukukta anne vekil olarak gözüküyor. Ben 2.5 sene çalışmadım oğlumun büyümesini izlemek için. Biz 7 gün 24 saat oğlumuzun büyümesini görmek için evdeydik. Ben de yargılanmak istiyorum. Bu benim özel isteğim. Avukatımız bununla ilgili şeyler yapıyor. Dava süreci devam edecek.”