Sarıyerliler Derneği yıl sonu mezuniyet töreninde miniklerin performansı gururlandırdı.


23 bine yakın üyesi bulunan Sarıyerliler Derneği’nin 11 yıldan beri başkanlığını yapan Hayati Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen yıl sonu mezuniyet töreninde unutulmayacak anlar yaşandı. Yıl boyunca sosyal ve kültürel faaliyetler yürüten Sarıyerliler Derneği ilçenin her anlamda gelişmesi konusunda önemli bir görevi yerine getiriyor. Dernekte eğitim gören öğrenciler yıl sonu mezuniyet töreninde performanslarını sergiledi. Özellikle minik öğrencilerin bale performansı izleyen herkesi hayran bıraktı.

1992 yılında kurulup, 95’ten beri kendi binasında adeta bir okul gibi çalışan dernek, Sarıyer’in en etkin sivil toplum kuruluşu olarak öncülüğünü devam ettiriyor. Bale, piyano, resim gibi alanlarda eğitim gören öğrenciler Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde hünerlerini sergilediler. Salonun girişinde kurulan sergide eserlerini beğeniye sunan öğrenciler daha sonra yaptığı bale performansıyla ayakta alkışlandı.

Kaptanoğlu: Çocuklarımız için varız


3Program sonunda kısa bir konuşma yapan Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu, eğitime verdiği önemi dile getirerek, “Her yıl derneğimizde onlarca çocuğumuza eğitim veriyoruz. Bu tür çalışmalarımız da devam edecek. Eğitim derneğimizin olmazsa olmazlarındandır. Bu görevi üstlenmekten dolayı ne kadar gurur duysak azdır. Bizlere güvenerek çocuklarını teslim eden anne ve babalara bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün sergilenen bu performansla bizlere güvenmekle ne kadar haklı olduğunuzu bir kez daha anlamış olduk” dedi.