MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, "Olağanüstü seçimli kongrenin 10 Temmuz 2016 da yapılacağını belirterek, Sarıyer'deki tüm üst kurul delegeleri olarak, Lider Devlet Bahçeli ile birlikte olduklarını ilan etti.  

bahçltı7Konuyla ilgili basın açıklaması yapan MHP Sarıyer İlçe Başkanı Bilgiç şunları söyledi: "Kıymetli dava arkadaşlarım, hareketimizin gencinden yaşlısına Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in mensupları, Sarıyer'imizin birbirinden değerli vatanına ve milletine yürekten bağlı sakinleri hepinizin malumudur ki; Partimize dışarıdan çeşitli yazılı ve görsel medya iletişim organları kullanılarak bu zaman kadar hiçbir organik bağımızın olmadığı yapıların destekleri ile başlatılmış olan 1 Kasım 2015 erken genel seçimlerin ertesinde amacı ve menşei tamamen gün yüzüne çıkan hareketimizi tasarımlamaya yönelik 7 aydır sürmekte olan bir siyasi süreci hep birlikte yaşamaktayız.

Bizler Türkiye'nin en köklü siyasi kuruluşlarından olan Milliyetçi Hareketin mensupları olarak adımızdan da belli olduğu üzere Türk Milliyetçileri olarak Cumhuriyetin ön sözünü yazmış bir fikrin temsil edildiği bir hareketiz. Ülkemizin geçmiş zamanlara nazaran daha planlı şekilde bölünmesine yönelik yapılan ihanet ve teröre karşı, Silahlı kuvvetlerimiz canla başla bölücülere ve onların hain emellerine karşı amansız ve can siparane bir mücadele vermekte iken bizde bu haklı ve onurlu mücadeleyi parti olarak her şart ve zeminde destekledik ve destekleyeceğiz.

Açık ve net ifade ediyorum ki; Dava adamlığını bırakarak sözde iktidar teneffüsüne çıkmak için zil çalanlar, her buldukları sofra da kaşık sallayanlar, ezilmek için parmak arası terlik giymiş fillerini besleyenler, gök kuşağının altından geçme iddiasıyla koşu bandın da antrenman yapanlar iyi bilmelidir ki Biz sıratı geçmek için bu dünyadan geçmeye hazırız, kendini ve kendinden olanı inkâr ederek dünsüzler sürüsüne katılmaya tevessül edenler, tazelenmek bundan sonra artık onlar için beyhude bir çaba olacaktır.

Milliyetçi- Ülkücü Hareket için dökülen gözyaşını ve harcana emeği gurur ve şuurla taşıyan ülkü kervanları ihanet durakların da ne durur, ne diz vurur ne de bir defa bile soluklanır. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mücadele alanlarını kendisine yerleşim alanı gören mevsimlik kaçak göçmenler ne yaparsa yapsın hiçbir şekil ve suretle amaçlarına ulaşamayacaktır.  Bugün konuşanlar, liderimiz ve bu hareket sayesinde konum elde edenler, Ülkücülerin omuzuna basa basa yürüyenler esasen nazarımızda sadece bir hiçtir. Önlerine çağrı heyetini koyup gizlenmiş olanlar bu heyeti kendi amaçları doğrultusunda kullananlar, ekranlarda bu heyetin özde sorumluluk ve zorunluluklarını zırvalayanlar şunu aklınıza ister koyun ister sokun sizi de sizin kim olduğu belli ama akıbetleri belli olmayan heyetinizi tanımıyoruz.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, Olağanüstü seçimli kongrenin 10 Temmuz 2016'da yapılacağını ilan etmiştir. Milletimize de hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Kongre takviminin uygulamaya girmesiyle birlikte biz Sarıyer' de ülkücü iradeyi temsil eden delegeler ve ilçe başkanı olarak 47 yılı aşan şerefle dolu ülkücü maziye sahip, kurucu Genel Başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş'den aldığı bayrağı, hareketimizi koruyarak ve siyasi zeminde kurumsal olarak büyüten,  mecliste ve iktidar da Milliyetçi-Ülkücü Hareketin varoluşunu sağlayarak hareketin geleceğini güçlü ve güzel yarınlara hazırlamak sureti ile 19 yıldır bizleri hiç utandırmadan taşıyan Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Bey ile birlikte ve daima yanında olduğumuzu her şartta ve koşulda kendisine olan inancımızı hiçbir zaman yitirmeden desteklerimizin sonuna kadar şahsından yana devam edeceğinin tüm dava arkadaşlarımıza, Milliyetçi Hareket Partili seçmenlerimize ve Sarıyer Kamuoyuna saygılarımla beyan ederim. "