Farklı söylem ve hizmet anlayışı ile TBMM yolculuğuna çıkan Mehmet Arslan'a Beşiktaş İlçe Başkanlığı'nda yoğun ilgiyle karşılandı.


CHP Genel Merkezi'ne resmi adaylık başvurusu yaptıktan sora ilk ziyaretini Beşiktaş İlçe Başkanlığı'na yapan CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Arslan'a destek verenler ilçe başkanlığı önünde halaylar çektiler.

CHP Genel Merkezi'ne resmi adaylık başvurusu yaptıktan sonra ilk olarak CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı'n ziyarette bulunan CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Arslan'a destek vermek için gelen partililer ilçe başkanlığı salonuna sığmadı. Destek amaçlı gelen partililere yönelik bir konuşma yapan Mehmet Arslan, parti içinde ön seçimin yapılacağı 29 Mart'ta herkesten sandığa gidip oy kullanmalarını istedi.

cdcda361e3265137_636x424Ankara öncelikle örgütüne emek vermiş kişilerin gönderilmesi gerektiğini vurgulayan Arslan, "Önümüze bir sandık gelecek 29 Mart Pazar günü önseçim için mutlaka sandıklara gidip oylarımızı kullanalalım. Yoksa birileri gelir 4 yıl vekillik yapar ve seçime beş kala çekip gider. Diğer yandan yıllarca MYK üyeliği yapacaksın, bir dah olmayınca partiyi yerden yere vuracaksın. Sonra da AKP'ye gidip aday olacaksın. Bunlara artık son diyeceğiz." diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun önseçim sözüne güvenerek çalışmalarını üç ay önceden başlattıklarını belirten Arslan, 'Adım adım ilçe ilçe, sokak sokak çalışıyoruz. Yaklaşık 120 gündür neredeyse 2. Bölge'de sıkmadığımız el kalmadı. Önseçim kararının verdiği moral ve örgütümüzden aldığımız güçle inşallah 7 Haziran'da partimizi iktidar genel başkanımızı da başbakan yapacağız" dedi.

Son olarak kendilerini ilçe başkanlık binasında ağırladıkları için CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Ş. İlker Uygun ve ilçe yöneticilerine teşekkür eden CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Arslan, 'Bugün itibariyle resmi başvurumuzu yaptık. İlk toplantımızı ve ziyaretimizi evimizide birlikte yapıyoruz. Bu meşaleyi hep birlikte yakacağız. Buradan bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sonuç ne olursa olsun kazanan partimiz olsun. Biz bugünlere basamakları ikişer dörder atlayarak değil teker teker atlayarak geldik. Sizlerden desteklerinizi bizden esirgememenizi istiyorum. Ben yüreğimi sizlere açtım. Elimden geldiğince sesiniz olmaya söz veriyorum. Hepimizin yolu açık olsun" diye konuştu.

Daha sonra söz alan CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Ş. İlker Uygun da Mehmet Arslan'a çıktığı yolda başarılar dileyerek, 'Yolunuz açık olsun. Örgütümüz içinden çıkan aday adayı partililerimiz bizim için onur kaynağıdır" diye konuştu.