CHP Sarıyer Meclis Üyesi Özkan Sucu, AK Partililerin Ayazağa’daki tapu dağıtım töreni hakkındaki eleştirilerine kürsüden cevap verdi. Sucu, “AKP’lilier tapu dağıtmamıza üzüldü” dedi.

Sarıyer Belediye Meclisi ekim ayı toplantılarına, geçtiğimiz hafta Sarıyer Belediyesi’nin Ayazağa Mahallesi için yaptığı tapu dağıtım töreni damga vurdu. AK Partili üyelerin konu hakkındaki eleştirilerine, partisi adına söz alarak cevap veren CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Özkan Sucu, “Ayazağa’da çok önemli bir sorunu çözdük. AK Partili meclis üyelerimizin bu duruma sevineceği halde üzüldüğünü hissettim. Bu da açıkçası beni çok üzdü” dedi.
BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR

Ayazağa’da 250 TL birim fiyatıyla satışını yaptıkları tapular nedeniyle gurur duyduklarını belirten Sucu, “Ama bu gururu sizin de yaşamanızı beklerdim. Şişli Belediyesi’nden kaynaklı sorun yaşayan vatandaşlarımız varsa, onların yanında yine biz olacağız. Ayazağa’da metrekare birim fiyatı olarak 5 Bin TL’den aşağıya satış yapılan yer yok. Vatandaşa bu konuda ne kadar yardımcı olduğumuz ortada. Buradan Ayazağa’daki vatandaşlarımıza bu şekilde kolaylık sağlamak için uğraşan Sarıyer Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Genç’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
“MÜCADELE ETTİK, BAŞARDIK”

Mülkiyet sorunun yaşayan diğer mahalleler için AK Parti’den destek beklediklerini kaydeden Sucu, “Sarıyer’de bir sürü mahallemizde mülkiyet sorunu yaşanmaktadır. Bu mahallelerin sorunlarının çözümü noktasında bu kürsüye çıkıp, önerilerinizi söylemenizi bekliyoruz. Büyükşehir ayağında desteklerinizi görmek istiyoruz. Ayazağa’daki vatandaşlarımız, çoluğuna çocuğuna daha faydalı olsun istiyoruz. Bu yönde mücadele ettik ve başarılı olduk” ifadelerini kullandı.