Sarıyer Belediyesi, Ressam Yazar Dr. Şahin Ünal’ın yedinci kişisel karma resim sergisine ev sahipliği yaptı. Lise yıllarında başlayan resim merakını bugünlere profesyonelce taşıyan Dr. Şahin Ünal’ın kübik, klasik ve karma tarzlarındaki tablolarının yer aldığı “Maskeli Balo Ve Renkleri" sergisi Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde açıldı.


4Son karma sergisini uzun yıllar görev yaptığı Sarıyer’de açtığını ifade eden Dr. Ünal,  çalışmaları hakkında bilgi verirken;  “17 yaşından bu yana yağlı boya resim çalışması yapıyorum. Son 9 yıldır daha profesyonelce resimler yaptığıma inanıyorum. Genelde klasik çalışıyordum. Son dönemde kubik çalışmalara başladım. Burada son karma sergimi açtım. Klasik, kubik ve özgün çalışmalar yer alıyor. Bundan sonra sadece kübizme yönelik çalışmalarım olacak. Klasik çalışmalardan biraz uzaklaşıp, kendime özgü çalışmalara yön vereceğim. Resim çalışmalarımın yanı sıra “Kutsal Katiller” ve “Kutsal Büyücüler” isimli polisiye romanlarını yazdım. Şimdi üçüncü kitabımın da son aşamasına gelindi. Doktorluğumun yanı sıra resimle ve yazmakla uğraşmaktan çok mutluyum” dedi. 3

Ressamlığının ve yazarlığının yanı sıra Koç Üniversitesi Sağlık Merkezi Sorumlu Hekimi olarak görev yapan Dr. Ünal’ın 18 Nisan tarihine kadar sürecek olan sergisinin açılışına Sarıyerli sanatsevelerler ve Dr. Ünal’ın yakın dostları katıldı.