Aileniz ile birlikte rahatça vakit geçirebileceğiniz sosyal oyun alanları olan yeşillikler içinde bir bahçe. ‘Masal Bahçe’ siz değerli misafirlerine kaliteli güler yüzlü bir hizmet sunmaya devam ediyor.


17Boğazın en güzel yerinde, doğa ile iç içe masal gibi bir mekan olan Masal Bahçe,  sizi özel günlerinizde ağırlamayı bekliyor.  Kokteyl, sünnet, nişan kına gecesi, okul yemeklerinde sizleri rüya gibi özel anlarda kendinizi adeta evinizdeymişsiniz gibi hissettirecek.

Aile, dost ve arkadaşlarınızla birlikte yeşillikler içinde Türk Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini bulabileceğiniz Masal Bahçe’de ızgara, zeytinyağlı, mantı ve İtalyan usulü salata ve makarna çeşitleriyle, serpme kahvaltı çeşitleriyle özel tatlar yaşayacaksınız.

akçaabat baklavaMeşhur Akçaabat Baklavasının eşsiz tadının müdavimi olacaksınız. Soğuk ve sıcak içeceklerinizi yudumlarken, Lig Tv ve D Smart’ta maç keyfini gönlünüzce yaşayacaksınız.

23Damak tatlarınızın dışında aile okey salonu, nargile ve spor aletleri bölümlerinde güzel vakit geçireceğiniz şekilde tasarlanmıştır.  Siz dostlarınızla sıcak bir ortamda hoş bir vakit geçirirken çocuklarınız da çocuk oyun parkında gönüllerince eğlenecekler.

Ücretsiz otopark ve vale hizmetiyle gönül rahatlığıyla araçlarınızı teslim edebileceksiniz.

Cumhuriyet Mah. Arabayolu Cad. Yeni İlhan Sk.


Tarabyaüstü- Sarıyer


Tel: 0212 299 91 21 – 262 39 28 -


www.masalbahce.com



14