LÖSEV, 23 yıldır kayıtlı 50 bine yakın hastasının hayatında umudu ilmek ilmek işleyerek, başarı hikâyeleriyle ‘Hayat vermeye’ devam ediyor. Bir hastane odasında başlayan zorlu bir mücadeleden başarılı bir kariyer planlamasına giden yolculukta değişmeyen tek şey LÖSEV ve bağışçılarının desteği.

Bir hastane odasında tedavisi devam ederken tanıştılar LÖSEV ile.  Yapayalnız olduklarını düşünürken çaldı kapıları. LÖSEV Ailesi’nin bir parçası oldular. Hastalıklarını LÖSEV’ den güç ve destek alarak atlattılar. Artık LÖSEV’in profesyonel bir üyesi olarak kariyerlerini sürdürüyor, on binlerce lösemili çocuğa umut oluyor ve hep bir ağızdan “Yalnız Değilsiniz” diyorlar.

"İyi ki LÖSEV’deyim, iyi ki LÖSEV’liyim"

Bir dönem lösemi tedavisi gören Halil Telli, "2009 yılında başlayan lösemiyle mücadele yolculuğumda dünya ile bağlantım koptu. Sürekli aldığım iğneler ve ilaçlarla fiziksel olarak çok zorlanıyordum. Hastane odamda yapayalnız ve başıma gelenlerden habersiz bir yıl geçirdim. Sosyal hayatım yok diye üzülürken, hastaneye LÖSEV’den gelen ablalarla umut buldum. Tedavim tamamlanırken LÖSEV hep yanımda oldu. LÖSEV’de kazandığım özgüvenle üniversiteyi kazandım bir yandan profesyonel dalgıç oldum. Tedavi sürecimden beri aktif olarak LÖSEV’e destek verirken profesyonel iş hayatıma da LÖSEV’de devam ettim. LÖSEV’in bu süreçte yaptığı maddi ve manevi destekleri sayesinde bu hastalığı yendim ve geleceğimi inşa ettim. İyi ki LÖSEV’deyim, iyi ki LÖSEV’liyim" diye konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ