"İçimizde sevginin olmadığı hiçbir iş çözüm bulamaz " sözüyle yola çıkan girişimci iki kardeş, Sunay Öztürk ve Semra Akcan Le Petit Cake'i kurdu.


 

le petite cake2014 yılında Türkiye’de neden cup cakeler marketlerde satılmıyor fikri ile ürünlerini halkın beğenisine sunan Sunay Öztürk ve Semra Akcan kardeşler, Sarıyer Market standlarında yaptıkları cup cakeleri satmaya başladı. Ürünleri kısa sürede Sarıyer halkı tarafından çok sevildi.

Girişimci kardeşlerden Sarıyer Market’e teşekkür


Marketlerde görülen yoğun talep üzerine katkısız ev yapımı kurabiyelerin üretimine Sarıyer Yenimahalle de kurdukları mini imalat atölyesinde başlayan Sunay Öztürk ve Semra Akcan kardeşler gördükleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını belirterek, bu işe girişimlerinde kendilerine büyük destek veren Sarıyer Market ailesine teşekkür ettiler.

Öztürk: Ürünlerimizin tamamı katkısız


Ürünlerinin kalitesine değinen Sunay Öztürk, “Ürünlerimizin gördüğü ilgi ve beğeni sonucu ne kadar doğru bir iş yaptığımızı görmüş olduk. Ürünlerimizin tamamı katkısız ve anne lezzetinde kurabiyeleridir. Kalitemizi bozmadan ürünlerimizi yapmayı kendimize misyon edindik.’’

Akcan: Ev hanımlarına çalışma imkanı sağladık


3Yaptığı işle farkındalık yarattıklarına inanan Akcan ,“Bu iş sayesinde üretken olup aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen fakat eşinden izin alamadığı için çalışma fırsatı bulamayan ev hanımlarına çalışma imkanı sağladık. Çevremizdeki çalışmak isteyen ev hanımlarımıza bir nebze de olsun iş imkanı sağladık. Bu da bizi yaptığımızın işin dışında ayrıca mutlu eden önemli bir etken.”

“Hiçbir şey için geç değil”


Bu işe girmeden önce ikimizde ev hanımıydık diyen Sunay Öztürk ve Semra Akcan kardeşler, ‘‘Evde boş oturmak bize göre değildi. Ev işlerinin dışında sosyal ve daha aktif bir şeyler yaparak üretime ve istihdama katkıda bulunmak istiyorduk. Hiçbir şey için geç değil. Üretkenlik çok farklı bir duygu, insanların sizin ürünlerinizi beğenmesi farklı bir tatmin sağlıyor. Ürünlerimiz Sarıyer Marketler, Makro Center, İstinye Park ve Akmerkez şubelerinde satışa sunuldu.  Şuan bu durumda olmamıza ve bize her konuda destek olan, Sarıyer Market, Makro ve Migros grubuna teşekkür ederiz.’’

K4arakütük Cad. No: 73 Yenimahalle - Sarıyer


Tel: 0532 314 25 69 - www.lepetitcake.com.tr