Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Kuruçeşmespor’un  dayanışma gecesi geçtiğimiz günlerde  Suada’da yapıldı.


Kuruçeşmespor kulübü başkanı Nuri Neşeli, yaptığı konuşmada bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.  Camiaların ayakta kalabilmesi adına herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini ifade eden Başkan Nuri Neşeli, “Bu güzel gecenin oluşumunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu destek bizlere verildiği süre içerisinde başarılı olmak için daha güzel işlerin altına imzamızı atacağımıza inanıyorum. Bunu yaparken de sizlerin desteğini arkamızda görmek istediğimizi de buradan belirtmek istiyorum” dedi.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu gecede Kuruçeşmespor’un futbolcuları da tam kadro katıldı. Geceye iş, sanat, siyaset ve spor adamları ve Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü ve Beşiktaş ilçesinde bulunan kulüp  takımlarının başkan ve yöneticileri hazır bulundular.

Boks Federasyonu eski as başkanlarından Mehmet Rıza Güleren de eşleri ile geceye katıldılar. Mehmet Rıza Güleren, gecede yaptığı konuşma da  Kuruçeşmespor’a başarılar diledi. “Bir Kuruçeşmeli olarak futbol takımımızı yakından takip ediyorum. Tüm yönetim kadrosunu ve başta başkanımız Nuri Neşeli  kardeşimi kutluyorum. Her zaman sizlere desteğimiz sürecek” dedi.