Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla Play Off yolunda emin adımlarla ilerleyen Sarıyer, pazar günü kritik maça çıkıyor. Hayatı öneme sahip olan maç öncesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu ve Kulüp Denetleme Kurulu Başkanı Sezai Büyükdurmuş Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu ziyaret etti.


Sarıyer, hafta sonu Türk futbolunun köklü kulüplerinden biri olan ve son dönemlerde kötü gidişine bir türlü ‘dur’ diyemeyen Altay, ile karşılaşacak. Sarıyer için Play Off yolunda kritik öneme sahip olan maç öncesi Sarıyer Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu ve Kulüp Denetleme Kurulu Başkanı Sezai Büyükdurmuş gazetemizi ziyaret etti.  Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Sarıyer Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, tüm Sarıyerlileri pazar günü 14:30’da oynanacak Altay maçına davet etti.

Koçoğlu: Play Off’a çıkma inancımız tam


Sarıyer’in Play Off yolunda kritik süreçten geçtiğini ifade eden Koçoğlu, hedeflerinin üst lige çıkmak olduğunu ifade ederek, “Lig başında kadromuzu oluşturan eski Genel Menajer Kamil Dizar’a eski teknik direktörümüz Turhan Özyazarlar’na ve şuan kulübümüzün hocası Bahri Kaya, Kulüp Başkanımız Saffet Akkoyun’ve yönetim kurulu arkadaşlarıma, Sarıyer Belediye Başkan Şükrü Genç olmak üzere tüm ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geldiğimiz noktada iyi bir başarı yakaladık.  Bu başarı sadece sportif başarı değil, aynı zamanda kulübümüz maddi anlamda geçtiğimiz yıllara oranla büyük bir aşama kaydetmiştir.  Bu mali başarıda büyük emek veren kulüp başkanı ve yönetim kurulunun yanı sıra hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e aynı zamana göreve yeni atanmasına rağmen kulübümüzün birçok maçına gelerek destek veren Kaymakamımız Osman Gürsoy Bilgin’e katkılarından dolayı şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Birlik beraberliğimiz bozamayacaklar”


“Hep beraber başaracağız”  diyen Koçoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir ara takımımız kötü günler geçirdi, kötü sonuçlar aldı. Bunu fırsat olarak gören bazı kesimler birlik ve beraberliğimizi bozmak istedi. Ama sağduyulu davranmamız bunları önledi. Birlik ve beraberliğimiz devam ediyor. Sarıyer’in arzuladığı yere gelmesine ramak kaldı. Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bunun için birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Bunu için Pazar günü herkesi maça bekliyoruz. Altay, her ne kadar kötü sonuçlar alsa da köklü kulüpler arasında yer alıyor. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Ama Play Off’a çıkma inancımız tam. Hep beraber başaracağız.”

Kalan son beş maç öncesi taraftara çağrıda bulunan Koçoğlu, “Son birkaç hafta kaldı. Taraftarlarımız arasına girip kulübü zora sokan bir takım kişiler olabilir. Taraftarlardan ricamız duyarlı ve uyanık olmalarıdır. Ceza alacak durumda değiliz. Artık yeni bir saha kapatma, para cezası veya seyircisiz maç oynama durumuna düşmemeliyiz. Bu yüzden taraftarlarımız sağduyulu davranmalı, provokatif davranışlardan kaçınmalıdırlar” ifadelerini kullandı.

Kulüp Denetleme Kurulu Başkanı Sezai Büyükdurmuş ise Sarıyer kulübüyle birçok başarıya imza attığını ifade ederek, “Bizlerin inancı tam. Geçmiş yıllarda birçok başarılara imza attık. Bu başarıların hiç biri tesadüf olmadı. Bu başarıda yakında gelecektir. Geçmişte elde ettiğimiz başarılar birlik ve beraberlik ortamı sayesinde olmuştur. Şimdi gün beraber olma günüdür, komplekslerimizden arınarak kol kola olma zamanıdır” ifadelerini kullandı.