Sarıyer Belediyesi ve Büyükdere Surp Hıripsimyants Ermeni Kilisesi Vakfı işbirliğiyle kilise bahçesinde sahur programı düzenlendi.


1Sarıyer Belediyesi ve Büyükdere Surp Hıripsimyants Ermeni Kilisesi Vakfı işbirliğiyle kilise bahçesinde sahur programı düzenlendi. Programa, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Büyükdere Surp Hıripsimyants Ermeni Kilisesi Vakfı Başkanı Murat Süme, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, ilçe belediyesi meclis üyeleri, kilise vakfı üyeleri ile Büyükdere Mahallesi Muhtarı Ali Yazıcı ve mahalle sakinleri katıldı.

Genç, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıyı kınadı


şükrüSahurun ardından Büyükdere Mahallesi Cami imamı İlyas Berber, yemek duası okuduktan sonra Sarıyer Belediye Başkanı Genç bir konuşma yaptı. Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Genç, sahur programının her sene düzenleneceğini söyledi. Genç, Atatürk Havalimanındaki saldırıyı kınadı.

İnadına dostluk, inadına barış, inadına kardeşlik diyoruz


Büyükdere Surp Hıripsimyants Ermeni Kilisesi Vakfı Başkanı Süme ise "Dün gerçekleşen hain saldırıyı lanetle kınıyorum. Bütün bunlara rağmen inadına dostluk, inadına barış, inadına kardeşlik diyoruz." ifadelerini kullandı.

süme